, , , , , , , , , , , , ,

Grand Orbit Trust – Albert Tamm Team Series 2024

279 kr

5 5 0 2

TEAM SERIES

Detta är en specialiserad insamlingsprodukt och intäkterna från försäljningen kommer att gynna Albert Tamm.

Disc beskrivning

Trust – du kan inte ha en sund relation med din disc utan Förtroende. Den här arbetshästens midrange är en stabil & rak när den kastas med lite kraft. För långsammare bilder har den en pålitlig glid fading. Den beadless´a släta kanten gör Trust till ett vapen för både backhand- och forehand-kast.

Albert litar på Trust för sina midrange och tycker att du också borde göra det! Efter hans vandringstema från förra säsongen, 2024 Albert Tamm Tour Series Trust har Albert en konversation med en sasquatch. Albert hoppas att du gillar den här designen lika mycket som han gjorde när han arbetade på den!

Albert Tamm om Trust:
“Jag valde Trust som min Team Series-disc för 2024, eftersom jag älskar att kasta midrange och för mig är det förmodligen den roligaste delen också.”

Grand är vår slitstarka premiumplast med bra grepp som inte kommer att svika dig, oavsett yttre omständigheter. Den har en mjuk känsla med en styv rim med perfekt flex. Orbit är vår spektakulära tvåfärgsprocess som öppnar upp en helt ny värld av färgkombinationer. Inga banor är desamma och alla har olika variationer inom discen.

Vikt 0.173 kg
Dimensioner 21.7 × 21.7 × 1.9 cm
Färg

Turkos, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grand Orbit Trust – Albert Tamm Team Series 2024”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg